📸 GALERII | VAATA, KES ASTUSID ÜLES DANIEL LEVI JA SANDER MÖLDERI ÜHISEL KONTSERDIL!

Foto: Ken Mürk/ERR

Laupäeva, 21. augusti õhtul toimus klubis LAEV Daniel Levi ja Sander Mölderi kauaoodatud ühine kontsert, kus esitleti Danieli uut singlit “One On One” ja ettekandmisele tuli ka hulk palasid Sandri äsjailmunud EPlt.

Õhtu oli täis üllatusi ning külalisi, nimelt astusid kontserdil üles lisaks mõlema artisti bändidele ka näiteks Iiris, Marie Vaigla, Jon Hazel ja NOËP. Kontserdi kulminatsiooniks ilmus lavale “One On One” muusikavideost tuttav hot dog, milleks oli taaskord kehastunud näitleja Hanna-Ly Aavik. Pärast ülienergilist kontserti leidis aset meeleolukas Nike’i vabaviske võistlus, kus nii publik kui muusikud ise panid end korvpallirõnga ees proovile.

Vaata fotosid üritusest (autor: Ken Mürk/ERR):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.