KATI AVALDAS KOOSTÖÖS TUNTUD PRODUTSENDIGA SUVISE SINGLI “SIDRUN”

Foto: Ako Lehemets

Viljandist pärit noor laulja, laulukirjutaja ning viiuldaja KATI avaldas koostöös tuntud produtsendi Timo Vendtiga värske singli nimega “Sidrun”. Lauljatari enda sõnul on uus lugu tema jaoks samm muusikaliselt uues suunas.

Kui varasemalt on neiu loonud pigem rahulikku muusikat, siis “Sidrun” on suviselt hoogsa vibe’iga. “Olen mitmeid aastaid püüdnud leida õiget stiili, kuhu ma sobiksin. Tunnen, et selle suvise looga olen jõudnud stiilini, kus tunnen end koduselt,” kommenteeris neiu. Uue helipildi otsingud viisid lõpuks koostööni Timo Vendtiga. Produtsent kuulas “Sidruni” demoversiooni ja oli nõus loos kaasa lööma, et sellele elektrooniline taust luua. “Olin siiralt tänulik,” kirjeldas KATI oma emotsioone.

Loo sõnad, viisi, vokaalid ja viiulipartiid tegi neiu ise. KATI kirjeldas, et laulu sõnum on ajendatud suhte teemadest ning kirjeldab, kuidas teinekord on suhtes üks osapool teisest nii lummuses, et kaob võime asju adekvaatselt hinnata. Seetõttu ongi loos kirjeldatud sidrunit magusana. Põnevat sõnalist mängu võib loo lüürikas leida veelgi.

Lisaks muusikalise produktsioonile tuli välja ka lüürikavideo, mille autor on Kaspar Kuus.

KATI, ehk Katrina Merily Reimand on varasemalt koostööd teinud mitmete erinevate tuntud muusikute ja laulukirjutajatega ning “Sidrun” on tema kolmas singel sooloartistina. Varasemalt on KATI teinud kaasa mitmetes teleprojektides. Selle aasta juunis osales ta koos Ott Leplandi ja Liisi Koiksoniga Maarjamäe memoriaali päeva kontserdil. Ta on mänginud aastaid viiulit ning hetkel õpib Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias jazz viiuli erialal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.