KARL KILLING JA ARIADNE LEIDSID INSPIRATSIOONI SÜGAVAST SÕPRUSEST, ET AVALDADA MÕLEMA NOORE ARTISTI ESIMENE EESTIKEELNE SINGEL “SEGADUS HINGES”

Kuvatõmmis videost

Karl Killing kaasas oma suve alguses ilmunud singli “powerless” eestikeelsesse remiksi hea sõbra Ariadne, et avaldada ühiselt uhiuus versioon nimega “segadus hinges”. Kuna noored ja andekad muusikud on tuntud põhiliselt ingliskeelse loomingu poolest, oli see armas mõte, luua südamlik eestikeelne versioon “segadus hinges” täpselt Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva 30. aastapäevaks.

Segastest tunnetest jutustavat värsket duetti toetab omanäoline visuaal, mille aitas luua ja ellu äratada Martti Hallik, tuues hästi esile noorte talentide siira sõpruse ja omavahelise sünergia.

“Kuna Liina on pikalt olnud mu lähedane sõber, siis koostöö peale oleme mõelnud juba mitmeid aastaid. Olen siiralt õnnelik, et just Ariadne laulab minuga seda eestikeelset versiooni, kuna see on meie mõlema jaoks esimene kord. Koostöö sujub meil alati suurepäraselt – oleme mitmeid kordi ka koos laule kirjutanud,” rääkis Karl.

“Viibisin juuni alguses puhkusel, kus Interneti levi polnud kõige parem. Ainuke laul, mis mul sel hetkel telefoni alla laetud oli, oli Karli äsja ilmunud singel “powerless”. Tänu sellele juhusele oli meil lugu korduse peal ning nii pakkuski mu kihlatu välja, et võiksime teha sellest ühise uue versiooni. Mul on väga hea meel, et leidsime lõpuks Karliga viisi midagi koos ellu viia ja loodan, et sellest loost kõlavad välja kõik need emotsioonid, mis meil stuudios alati koos olnud on,” avaldas Liina Ariadne laulu sünniloo.

Karl Killing on noor artist, kelle karjäär muusikas sai hoo sisse koosseisuga Beyond Beyond. Soolokarjääriga alustas Karl 2020. aasta sügisel ning lisaks oma singlitele “High Heels” ja Eesti Laulu finaali jõudnud “Kiss Me”, on ta ka nõutud produtsent ja laulukirjutaja, olles teinud koostööd mitmete tuntud Eesti artistidega nagu 5Miinust, villemdrillem, Elina Born, Pluuto, Grete Paia, WATEVA jt.

Ariadne jõudis esimest korda avalikkuse huviorbiiti aastal 2016, mil tema YouTube’i laaditud mashup video kodumaise produtsentide trio Cartooni lugudest läks kodumaisel tasandil viraalseks. Sellele järgneval aastal astus Ariadne üles Eesti Laulul, kus pälvis looga “Feel Me Now” kuuenda koha ning samal aastal valiti neiu Raadio 2 toimetuse ja kuulajate poolt ka aasta uustulijaks. Tänu edukatele singlitele on Ariadne saavutuste hulka lisandunud kaks R2 auhinda ning tunnustus raadio MyHits poolt tiitliga “Best Artist on Instagram”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.