TÄNA ALGAB MUUSIKAFESTIVAL SACK VON SOUND, KUS SAAB KUULDA DRAAKONEID, SMILERSIT, GUNNAR GRAPSI LOOMINGUT NING KAREN SOUZAT

Ewert and The Two Dragons (pressifoto)

Juba täna, 19. augustil saab Saku mõisapargis alguse teist aastat toimuv muusikafestival Sack von Sound. Programmist leiab näiteks Draakonite esimese täispika kontserdi orkestriga, Smilersi tasuta kontserdi, Gunnar Grapsi Gala ning Argentiina bossanova, džässilegendi Karen Souza koos ÜENSO orkestriga.

Festival saab avapaugu Ewert and The Two Dragonsi, Kristjan Järvi ja ÜENSO suurkontserdiga. Oodata võib põnevaid seadeid, laias ja suures formaadis, mis kõlavad sellisel kujul ning vormis esmakordselt. Reedel, 20. augustil on päev sisustatud tasuta kontsertidega, sh esineb armastatud ansambel Smilers. Õhtu lõpetab ainulaadne Gunnar Grapsi 70. sünniaastapäevale pühendatud gala, kus astuvad üles Gerli Padar, Kristjan Kasearu, Vaiko Eplik ja Gunnar Grapsi enda hologramm.

Festivalile paneb punkti Argentiinast pärit džässi- ja bossanova legend Karen Souza, kes annab Eestis oma Baltikumi ainsa kontserdi. Souza repertuaar koosneb armastatud lugudest nagu näiteks “Every Breath You Take”, “Creep”, “Tainted Love” ja “Wicked Game”, mis on pandud moodsasse vormi ning mille ühendavaks märksõnaks on romantika. Esineja saabus Eestisse täna ja ei jõua ära oodata kohtumist kohalike kuulajatega.

Kõik kontserdid toimuvad Saku mõisapargis. Kontserdiala on kaetud suure varjualusega, mis katab nii esinejad kui külastajad – seega isegi kui vihma kallab, saab mõnusalt kontserti nautida. Tasuta kontsertidele piletite eelmüüki ei toimu, tasulisele kultuuriprogrammile on pääsmed saadaval Piletitaskust, eelmüügis on pilet odavam kui kohapeal.

Kõikidele kontsertidele, kaasa arvatud tasuta kontsertidele, tagab sissepääsu digitaalne tervisesertifikaat, mis tõendab COVID-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saad luua patsiendiportaalis digilugu.ee. QR-koodi saab salvestada telefoni või printida välja ning see kehtib koos isikut tõendava dokumendiga. Lisaks on võimalik kohapeal teha 8-euro eest kiirtest, mille tulemused saab 15 minutiga.

Festivali programmiga tutvu siin!

Eelmise aasta festivali kokkuvõttev video:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.