RÄPPAR MARP$ TULI VÄLJA UUE LOOGA “REEDE”

Looga “Tibulinnu” tuntust kogunud räppar marp$ avaldas reedel, 13. augustil autobiograafilise peohümni “Reede”. Värskes loos teeb kaasa ka salapärane artist nimega Raul, kelle jaoks pole see aga sugugi mitte esimene muusikaline koostöö.

Lugu ilmus räppari 20. sünnipäeval, kardetud 13. kuupäevaga reedel — “Usun, et see on pigem hea enne,” ütles marp$. “Sündisin samamoodi 13. kuupäeval ja reedel, nii et seda võib mõnes mõttes pidada ka endale kirjutatud sünnipäevalauluks.”

“Loo sõnum on lihtne — tegelt on lõbus lõtsi ka lasta vahel. Tore, et jälle asju saab teha. Tagantjärele mõtlen, et selline peobiidiga lugu on viimane asi, mida ma oleks kunagi teinud. Kui lockdowni ei oleks olnud, poleks seda lugu ka ilmunud,” ütles räppar.

“Raul on minu üks parimaid sõpru, kellel on ülimalt unikaalne stiil. Ta on selline väike kärbes Jaak,” naljatles räppar. “Ma arvan, et ta on kindlasti midagi uut ja värsket kohalikus muusikaskeenes, kuna ta ei paindu ettemääratud raamidesse. Ta eelmine lugu oli “mainäe”, millest isegi pitsa remiksi tegi, nii et ots on lahti tehtud. Loodan, et tal läheb hästi kuigi olen kuulnud, et Anne Veskile ta ei meeldi.”

Loole valmis ka minimalistlik video, mis marp$i sõnul lugu hästi saadab. “Plaanisime tegelikult palju retsimat videot, aga olen tulemusega ülirahul. Bänger.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.