📸 FOTOD | SIIRI SISASK, ROBERT JA ANTI JÜRJENDAL ESINESID VIHMA KIUSTE TIIGIVESKI PARGIS

Sel kolmapäeval, 11. augustil toimus Tallinnas asuvas Tiigiveski pargis Kesklinna suvekontsertide sarja viimane pargiüritus. 75-minutilise kontserdi andis Siiri Sisask koos Robert ja Anti Jürjendaliga.

Kesklinna vanem Monika Haukanõmm tõdes esinemisele eelnenud sõnavõtus, et ta ei ole ühegi suvise pargikontserdi eel nii palju muretsenud. “Kas me saame seda kontserti teha või ei? Kuidas me saame seda teha, kas peame [koroona]passe küsima? Kas peame aia panema? Kas me ei pea seda tegema? Veel täna päeval tuli ka väga kõva vihm. Kui eelmised kontserdid olid sellised, et oli palju rahvast ja tore, siis täna ma mõtlesin, et kuidas ma tahaks, et see kontsert toimuks! Sest tegemist on ka selle suve viimase pargikontserdiga mida me korraldame ja tahaks, et see lõpeks millegi väga ilusaga ning sellisega, mis läheb inimestele südamesse. Mulle tundub, et Siiri Sisask on meie kõigi südames,” märkis Haukanõmm.

Kuigi suvekontsertide sari parkides on nüüd selleks aastaks läbi, esineb Muinastulede ööl 28. augustil Inglirannas (Russalka tagune rand) lõkketulede paistel muusik Jarek Kasar.

Vaata fotosid kolmapäevasest kontserdist, millele taevataat eriti ei halastanud, sest poole ürituse pealt hakkas vihma kallama:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.