MUUSIKAFESTIVAL SACK VON SOUND AVALDAS 20. AUGUSTIL TOIMUVAD TASUTA KONTSERDID

Foto: Raul Ollo

Sakus toimuv muusikafestival Sack von Sound avaldas täna enda tasuta kontserdid, mis leiavad aset taasiseseisvumispäeval.

Programm hakkab kell 12 aset leidva Sten-Olle kontserdiga koos Saku segakoori Tuljakuga ning rahvatantsijatega. Kella ühest saab kuulda Saku mandoliinide orkestri perekontserti, neljast Saku noortebändi Mini Beat ning 17.00st astub üles Eesti üks armastatuimaid ansambleid – Smilers. Kõik päevased kontserdid on tasuta.

Päevasele programmile paneb õhtul mahlase punkti tasuline Gunnar Grapsi galakontsert, mis on tema 70. sünniaastapäevale pühendatud kontsert, kus solistideks on tuntud Eesti lauljad Kristjan Kasearu, Gerli Padar ning Vaiko Eplik. Piletid eelmüügist hinnaga 9 eurot, kuni 18-aastastele on kontsert tasuta. Kohapeal piletihind 15 eurot.

Kõikidele kontsertidele kaasa arvatud tasuta kontsertidele tagab sissepääsu digitaalse tervisesertifikaat, mis tõendab COVID-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saad luua patsiendiportaalis digilugu.ee. QR koodi saab salvestada telefoni või printida välja ning see kehtib koos isikut tõendava dokumendiga.

Programmist leiab veel Ewert and The Two Dragonsi, Kristjan Järvi ning ÜENSO kontserdi 19. augustil ning Karen Souza & ÜENSO kontserdi 21. augustil, mis lõpetab festivali. Kogu festivali programm ja täpsustav info on leitav Sack von Soundi lehelt või Facebookist / Instagramist. Piletid kõikidele kontsertidele on saadaval Piletitasku müügiplatvormil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.