ANSAMBEL RÄPINA JACK ANDIS VÄLJA HUMOORIKA VIDEOSINGLI NIMEGA “SUITSUPAKK”

Pressifoto

Augustikuu alguses, just sel otsustaval hetkel, kui tõsine suvenautleja võtab ette pikema spurdi, et tollest imelisest aastaajast viimane välja pigistada, lajatab urbaniseerunud maapoiste rockduo Räpina Jack lauale parajalt rasvase hiti, nimega “Suitsupakk”.

See on lugulaul, kus sadade ja tuhandete (et mitte öelda – isegi miljonite) inimeste valu ja mure on serveeritud külmalt kibehapus, ohtra irooniamahlaga rikastatud marinaadis. Loo peategelane on sattunud keerulisse ja pealtnäha väljapääsmatusse situatsiooni, kuna on kaotanud oma suitsupaki. Teose süžees võib tuua paralleele tuntud lastelauluga kus – lubage siinkohal tsiteerida: “Kati ilma karuta on just kui ilma aruta”.

Kuidas meie kangelasel läheb? Kuidas olukord laheneb? Seda uuri juba ise järele artikli allosas olevast videost! Lugu paneb jalga tatsutama ning mis seal salata – ka kaasa laulma inimesed mistahes vanusegruppides või ühiskonnakihtides.

Loo autoriks Räpina Jack, koosseisus KillBaba (Kill Kaare) ja Hash (Hain Hoppe). Kontrabassi aitas mängida Martin Eero Kõresaar. Miksis ja masterdas Peeter Salmela. Haarava ja lustliku video autor on Ringo Roots.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.