KUULA | IVO LINNA AVALDAS LOO KOOS KERLI KIVILAANE & SUPERNOVAGA

Pressifoto

Ivo Linna avaldas täna, 5. augusti pärastlõunal singli oma sügisel ilmuvalt plaadilt “Duetid”. Laulus “Täna ainult päikest näen” teevad lisaks vanameistrile endale kaasa ka Kerli Kivilaan ja ansambel Supernova.

Värske loo viisi autor on Rainer Michelson, sõnad kirjutas Ivo poeg Robert Linna.

Kerli Kivilaan: “Juba paarist esimesest kuulamisest tekkis mul selle looga klikk ning ei ole ilmselt olemas paremat duetipartnerit kui Ivo, kellega koos sellist kuldset biitlitehõngulist meloodiat laulda. Tahan uskuda, et kuulajal on seda laulu kuulates sama mõnus emotsioon kui meil oli seda salvestades.”

Ivo Linna: “Praegusel keerulisel ajal on selliseid päikeselisi ja rõõmsaid laule väga mõnus kuulata. Kerlit teadsin enne stuudios kohtumist vaid televisiooni vahendusel. Stuudios laulu salvestades selgus, et tegemist on väga professionaalse ja suurepärase noore lauljaga, kellega koos stuudios tõõtada oli puhas rõõm.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.