SOOME RÄPPSUPERSTAAR CLEDOS ESINEB EHHF-IL

Cledos (pressifoto)

Eesti HipHop Festival 2021 toimub 12.–14. augustini ja tänavu juba 15. korda. Lisaks kümnetele kodumaistele artistidele on sünnipäevahõngulise festivali nimistuga liitunud ka põhjanaabrite superstaar Cledos.

22-aastasest Cledosest on viimaste aastatega saanud Soome räpiskeene üks olulisemaid nimesid. Ainulaadne kõla, isikupärane stiil ja tohutu karisma on teinud temast soomlaste seas tõelise teerajaja. “Cledos on ilmselt Soome uuema saundi hiphopi kõige kõvem nimi – praegu on täpselt see õige aeg ta EHHFile kutsuda,” lausub Genka.

Lood “TÄN KAA”, “KSYMYS”, “KILO” ja “Made in Italy” on kogunud ohtralt kuulamisi nii digis kui ka raadiotes. 2020. aasta suvel nägid ilmavalgust tema debüütalbum “CEISSI” ja samanimeline lühifilm. Cledos on olnud korduvalt nomineeritud Soome muusikaauhindade Emma galal aasta uue tulija ja aasta hip hop/R&B kategooriates.

EHHF tähistab sünnipäeva lausa kolm päeva kestva programmiga, kust ei puudu nii tulevikutähed kui ka raudvara. Festivali kindlaks põhimõtteks on pakkuda läbilõiget Eesti räpiskeenest ja parasjagu aktuaalsete tegijate kõrval on alati oma kindel koht ka vanal klassikal.

Programmi on lisaks Cledosele kinnitatud veel 5MIINUST, Genka & DEW8, reket, Pitsa, Väike PD, villemdrillem, pluuto, KiROT, Põhjamaade Hirm, Bad Art, OKYM, Heleza, Clicherik & Mäx, SIP€LGA14, manna, Lukamon, Lil Till, kaw, margiiela, L6ke, marp$, Fanta Stika, TopsiJumal ja benakanister. Samuti tuleb EHHF-i sünnipäevaks kokku eriprojekt Ühendatud Inimesed 2.0 koosseisus Chalice, Tommyboy, Spoom, Krick, Ain Nuffin ja Typicalflow. Viimased nimed selguvad juba õige pea!

Järgides reegleid saad sa tulla EHHF2021 festivalile:

* Sul on COVID-19 vastu vaktsineerimispass;
* Oled läbi põdenud Covidi ja sul on läbipõdemise pass;
* Oled teinud negatiivset PCR testi, mis ei ole vanem kui 72 tundi;
* Teed kohapeal kiirtesti (10-15 minutit), mille hind on 8€
* Tõendid saad luua patsiendiportaalis www.digilugu.ee

Hetkel on valitsus ja terviseamet seisukohal, et oma nakkusohtlikust tõestama ei pea alla 18a. vanused inimesed.

Festivali kiirtestimise punkt on avatud festivali sissepääsus:

12.08. NELJAPÄEV 16-23
13.08. REEDE 15-23
14.08 LAUPÄEV 11-23

Kindlasti salvesta tõend endale telefoni failide või piltide alla, et ei peaks kohapeal otsima hakkama.

Lisainfo ja piletid on saadaval Eesti HipHop Festivali kodulehel. Jälgi Eesti HipHop Festivali tegemisi ka Instagramis ja liitu sündmusega Facebookis.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.