SHIRA UHIUUS R’N’B PALA “WASTED” ON INSPIREERITUD KEERULISEST ISIKLIKUST KOGEMUSEST

Singli kujunduse autor on 21-aastane Eesti Kunstiakadeemia fotograafiatudeng Andra Junalainen

Täna, 30. juulil ilmunud singel “Wasted” on Shira selle suve teine singel, mida võib kuulda ka tema tulevasel lühialbumil “Blooming”. Lugu sündis koostöös Sander Sadami ja Anett Kulbiniga, ning oma panuse vokaalidega andsid ka mitmed Shira sõbrad.

“Wasted” on positiivse energia ja isikliku sõnumiga teos, mis vaatab tagasi ajale, kui lauljanna tundis, et kaotas kontakti iseendaga ja üritas olla lähedastele liialt meele järele. Vaatamata keerulisele kogemusele elus, millest “Wasted” jutustab, on laulu sõnum julgustav, öeldes: “You don’t have to have all the answers, but baby you know it’s okay.” 

“Wasted” on tõeline kaasaegse R’n’B pärl, mis süstib kuulajasse soojust, positiivsust ja julgustust. Pala üllatab kuulajat eriliste detailidega nagu merekohin, vintage klaver, lauljanna helge naer ning Shira sõpradest koosnev koor. Viimasega oli Shiral aga eriline visioon: “Kutsusin sõbrad refrääni kaasa laulma, et luua seda võimsat energiat, mis sümboliseerib tuge ja usaldust,” ütleb ta. Vintage kitarr, bass, klahvpill ja drum machine loovad üheskoos kaasakiskuva nostalgiahõngulise R’n’B gruuvi, mida kaunistab Shira veetlev ja selge vokaal.

Lugu “Wasted” võib pidada jätkuks lauljatari uue muusikalise helikeele peatükis, mida ta alustas 30. juunil looga “Blooming”. Kõikidel R’n’B sõpradel tasub aga jääda kuuldele, sest Shiral on plaanis 2021. aastal anda välja ka “Blooming”-nimeline EP.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.