ELLIP ANDIS VÄLJA ISIKLIKU TAUSTAGA SINGLI “SQUARE ONE”

Foto: erakogu

Täna, 26. juulil ilmus laulja ning laulukirjutaja ELLIPi uus singel “Square One”. Lugu saab kuulata raadiotest ning erinevatelt voogedastusplatvormidelt.

Laulja ja laulukirjutaja Pille-Riin Karro, artistinimega ELLIP, andis täna üle aasta välja uut muusikat – ilmus singel pealkirjaga “Square One”. Loo kirjutas ja produtseeris ELLIP ise, arranžeeringuga olid abiks Mairo Marjamaa, Siim Avango ja Kaspar Kalluste. “Kuigi eelmisel kevadel ilmunud lühialbumit eriti palju lives esitada ei saanud, tundsin, et aeg on edasi liikuda. Viimase aastaga on palju muutunud. See aasta on olnud justkui “varjatud õnnistus”,” räägib ELLIP.

“Lugu ise on naljaka taustaga – mul on kaks bändi, kellega tegutsen ja nende liikmeteks on ainult mehed. Nendes seltskondades on palju nalja saanud fakti üle, KUI vallaline ma olen – viimased kolm aastat olen otsustanud olla nii vallaline, et magusamad naljad kujundasid end ise,” avab ta muiates loo tagamaid.

“Usun, et iseenda üle naermine on tervislik ning aasta alguses avastasin end sel teemal oma vanalinna loometoas lugu kirjutamast. Lugu valmis praktiliselt ühe päevaga – kui emotsioon on tõene, siis juhtuvadki asjad lihtsalt,” lisab ELLIP.

ELLIP esineb 27. augustil Jazzkaare raames Fotografiskas. Lauljatariga liituvad laval saksofonist Mairo Marjamaa, bassist Siim Avango ning trummar Kaspar Kalluste.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.