VIDEO | VANAMEES TEGI GENKAST TOPISE!

Kuvatõmmis videost

Eesti HipHop Festival 2021 toimub 12.–14. augustini ja tänavu juba 15. korda. Sünnipäeva puhul on valminud ka ametlik multikas, mille peaosas “Vanamehe multikast” tuntud Vanamees ja Priidik.

Priidik kavatseb Elvas teha oma räpidebüüdi ja ka Vanamehel on küpsemas üks eriti kaval plaan. Kontserdid ja selfid austajatega käivad teatavasti käsikäes ning kümnete klõpsude saatel kulgeb Genka jaoks ka iga EHHF. Vanamehe eestvedamisel peaksid nüüd kõik soovijad oma fännipildid kätte saama – kuidas täpsemalt, seda vaata EHHF 2021 ametlikust multikast:


EHHF tähistab sünnipäeva lausa kolm päeva kestva programmiga, kust ei puudu nii tulevikutähed kui ka raudvara. Festivali kindlaks põhimõtteks on pakkuda läbilõiget Eesti räpiskeenest ja parasjagu aktuaalsete tegijate kõrval on alati oma kindel koht ka vanal klassikal.

Programmi on kinnitatud 5MIINUST, Genka & DEW8, reket, Pitsa, Väike PD, villemdrillem, pluuto, KiROT, Põhjamaade Hirm, Bad Art, OKYM, Heleza, Clicherik & Mäx, SIP€LGA14, manna, Lukamon, Lil Till, kaw, margiiela, L6ke, marp$, Fanta Stika, TopsiJumal ja benakanister. Lisaks tuleb EHHF-i sünnipäevaks kokku eriprojekt Ühendatud Inimesed 2.0 koosseisus Chalice, Tommyboy, Spoom, Krick, Ain Nuffin ja Typicalflow. Järgmised nimed selguvad juba õige pea!

Lisainfo ja piletid on saadaval Eesti HipHop Festivali kodulehel. Jälgi Eesti HipHop Festivali tegemisi ka Instagramis ja liitu sündmusega Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.