📸 GALERII | ÜLLATUS VILJANDI FOLGIL – CURLY STRINGSI REEDESEL KONTSERDIL ASTUSID ÜLES KA NUBLU JA KADRI VOORAND!

Eeva Talsi, Kadri Voorand, nublu

Viimati täiendatud 24. juulil kell 02.45 |

Reedel, 23. juulil oli XXVIII Viljandi pärimusmuusika festivali teine päev. Nii nagu folgipeo avapäeval, tõime MuusikaPlaneedis ka reedel otseblogi vahendusel lugejateni muljeid üritusest nii sõnas kui pildis.

Muusikutest astusid lavalaudadele Gruusia ansambel Tbilisi, kodumaised Curly Strings (erikülalisteks Kadri Voorand ja samal õhtul Viljandis Lennukitehase hoovis esinenud nublu), Metsatöll & Riffarrica ehk Rifftöllica, Black Brad Gone Mad, Puuluup, Untsakad jt. Kell 23 mälestati Pauluse kirikus tänavu meie seast leukeemia tõttu 61-aastasena lahkunud legendaarset muusikut Jaak Johansoni, kes oli algusaegadel Viljandi folgi suur abistaja.

Vaata fotosid folgipeo teisest päevast:

🛑 OTSEBLOGI (23. juuli):

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.