NIGHT TAPES’I VIDEOSINGEL “IN POLY AMBER” VIIB KUULAJA ESTEETILISTELE RADADELE HILISÖISES LONDONIS

Pressifoto

Iiris Vesiku Londoni bänd Night Tapes andis välja enda teise ametliku muusikavideo loole “In Poly Amber”. Video režissööriks on Eugene Tumusiime. Lugu pärineb nende teise EP “Download Spirit” pealt, mille väljaandjaks on plaadifirma Breaker Breaker.

Night Tapes sai alguse Londonis majakaaslaste Iiris Vesiku, Max Doohani ja Sam Richardsi jämmidest. Suureks inspiratsiooniks muusikale kujunes öine Londoni-elu, žanrite varieeruvus, mitmekihilisus ja aus reflektsioon, mis on kokku pöimides moodustavadki Night Tapesi filmiliku ja atmosfäärilise helimaailma.

“In Poly Amber” on inspireeritud isiklikust loost ja ansambliliikme Maxi kroonilisest randmevalust, rääkides loo tema teekonnast haigusest paraneda, enda defineerimisest läbi valu ja uuesti ülesehitamisest. Video režissööriks on Londonis baseeruv analoog glitch video artist Eugene Tumusiime. “Kaks aastat tagasi olin ma lihtsalt ansambli fänn. Praegu aga olen jõudnud kohta, kus mul oli võimalik teha lähim võimalik versioon oma nägemusele filmist “Drive” või “2001”. Ma pole kindel, kuidas see kõik juhtus, aga olen õnnelik, et see kõik nii läks,” lisab režissöör Eugene.

Night Tapes on pälvinud tähelepanu rahvusvahelistelt muusikakriitikutel ja tastemakeritelt. Nende esimene singel “Forever” on saanud kokku 2 miljonit kuulamist, olles esindatud suurtes Apple Music ja Spotify playlistides ning Majestic Casual kanalis. Lisaks mängiti nende viimase EP esimest singlit “Fever Dream Kids” BBC “Introducing” saates ning BBC Radio 1 saates Annie Maci poolt. “Download Spirit” EP on bändi seni ambitsioonikaim projekt, mis viib kuulajad emotsionaalsele ja värviküllasele teekonnale. “Hetkel toimetame tegelikult aktiivselt juba uue muusika lainel ning paneme kava kokku live-esinemisteks,” kommenteerib Iiris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.