📸 FOTOD | VILJANDI FOLGI AVAPÄEVAL ESINESID TEISTE SEAS KOLLEKTIIVID ZETOD, DUO RUUT JA PÄRLIN

Zetod

Viimati täiendatud 23. juulil kell 01.33

Neljapäevast pühapäevani leiab aset XXVIII Viljandi pärimusmuusika festival, kus toimub ligi 60 kontserti enam kui 50 artistilt Eestist ja mujalt. Välisesinejatest rõõmustavad publikut muusikud Itaaliast, Iirimaalt, Ungarist, Soomest, Taanist, Belgiast, Lätist ja Gruusiast. Kodumaistest esinejatest näeb nii raskekahurväge, uusi üllatajaid kui ka spetsiaalselt folgi jaoks kokku pandud eriprojekte. Tänavuse festivali teemaks on kokkumäng. Festivali osaks on ka mitmekülgne õpitubade programm. MuusikaPlaneet toob lugejateni peomuljeid foto ja tekstide kaudu.

Möödunud aastal ei saanud folk 28 aasta jooksul esimest korda tavapäraselt toimuda, tänavune festival võõrustab päevas kuni 5000 inimest. Tänu hiljuti leevenenud tingimustele kultuuriürituste korraldamisele ei nõuta külastajatelt festivali alale sisenedes COVID tõendi esitamist või kohapealset testimist.

Avapäeval astusid teiste seas publiku ette Trio Dhoore (Flandria), Antti Paalanen (Soome), Mads Hanseni kapell (Taani), ZeMe (Läti), PásztorHóra (Ungari) ning kodumaistest tegijatest Suits ja Kool, Duo Ruut, Zetod, Pärlin, Ülemakstud rentslihärrad. Kogu programmiga saab tutvuda siin.

Vaata fotosid folgipeo esimesest päevast:

🛑 OTSEBLOGI (22. juuli):

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.