📾 FOTOD | VILJANDI FOLGI AVAPÄEVAL ESINESID TEISTE SEAS KOLLEKTIIVID ZETOD, DUO RUUT JA PÄRLIN

Zetod

Viimati tÀiendatud 23. juulil kell 01.33

NeljapĂ€evast pĂŒhapĂ€evani leiab aset XXVIII Viljandi pĂ€rimusmuusika festival, kus toimub ligi 60 kontserti enam kui 50 artistilt Eestist ja mujalt. VĂ€lisesinejatest rÔÔmustavad publikut muusikud Itaaliast, Iirimaalt, Ungarist, Soomest, Taanist, Belgiast, LĂ€tist ja Gruusiast. Kodumaistest esinejatest nĂ€eb nii raskekahurvĂ€ge, uusi ĂŒllatajaid kui ka spetsiaalselt folgi jaoks kokku pandud eriprojekte. TĂ€navuse festivali teemaks on kokkumĂ€ng. Festivali osaks on ka mitmekĂŒlgne Ă”pitubade programm. MuusikaPlaneet toob lugejateni peomuljeid foto ja tekstide kaudu.

Möödunud aastal ei saanud folk 28 aasta jooksul esimest korda tavapĂ€raselt toimuda, tĂ€navune festival vÔÔrustab pĂ€evas kuni 5000 inimest. TĂ€nu hiljuti leevenenud tingimustele kultuuriĂŒrituste korraldamisele ei nĂ”uta kĂŒlastajatelt festivali alale sisenedes COVID tĂ”endi esitamist vĂ”i kohapealset testimist.

AvapĂ€eval astusid teiste seas publiku ette Trio Dhoore (Flandria), Antti Paalanen (Soome), Mads Hanseni kapell (Taani), ZeMe (LĂ€ti), PĂĄsztorHĂłra (Ungari) ning kodumaistest tegijatest Suits ja Kool, Duo Ruut, Zetod, PĂ€rlin, Ülemakstud rentslihĂ€rrad. Kogu programmiga saab tutvuda siin.

Vaata fotosid folgipeo esimesest pÀevast:

🛑 OTSEBLOGI (22. juuli):

 

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.