MICK PEDAJA KUTSUB VÄRSKE LOOGA INIMESI ÜLES HOIDMA OMA LÄHEDASI JA SÕPRU

Foto: Siiri Kumari

Mick Pedaja tuli välja uue omakirjutatud lauluga “Fly Fly Fly”.

Muusik kirjutab sotsiaalmeedias loo kommentaariks järgmist:

“Meil kõigil on mitmel tasandil elukeerdkäigud, üles tõusud ja allaminekud. Meil on käia oma tee, mille läbi antakse võimalus õppida, tagasi vaadata, hingata ja siis jälle paremini edasi minna, samal ajal hetkes olles. Kerguses ja sellega ka raskustele vastu seistes. Olen aru saanud viimasel ajal, kui oluline on suunata teadvel olekut armastusele, perele, sõpradele, igapäeva väikestele detailidele. Need väikesed detailid ongi meie elude põhitalad. See annab kokku ka suure pildi. Meil on võimalus toetada teineteist..

Üks minu parimaid sõpru lahkus siit ilmast ning mul on sellest väga kahju. Mul on tõesti kahju. Ma ei lepi päris sellega, et see pidi nii minema, kuna meil – lähedastel ja sõpradel on see võimalus ja vastutus olla kõrval.. isegi kui füüsiliselt ei saa, siis vaimselt ja kasvõi aeg-ajalt helistades.

Ma soovin, et me tõesti hoiaksime oma lähedasi ja sõpru, kes meil antud hoida ja julgeksime nendega just omavahel avatult rääkida, suunata, küsida, abi paluda. Õpiksime päriselt rääkima. Tean, et raskuses ongi abi palumine üks viimaseid asju, mida tahta teha, kuid peame kasvõi lapsevanematena, kaaslastena, sõpradena süstima sisse teadlikkust, armastusel põhinevaid väärtuseid, mis aitaks rabast jälle välja tulla. Üksi on see tõesti raske ning kindel on see, et otseselt ükski väline aine ega meelemürk sellest välja ei päästa. Mu südamesoov on see, et me saaksime reaalselt aru, miks tegelikult nii juhtub. Mis on see, mis sellise asjani viib? Mida saame tuleviku heaks teha ja kuidas märgata, et olla olemas siis kui vaja?

Puhka rahus kallis sõber,
Palves,
Mick”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.