VALGERANNA FESTIVAL 2021 TOIMUB JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL!

Sellel nädalavahetusel, 23. ja 24. juulil leiab Pärnu linna lähedal aset Valgranna festival koos parimate eesti- ja välisartistidega. Peaesinejad on norra muusik ja produtsent Tungevaag ning rootsi duo Jubël.

Kahel päeval astuvad üles armastatud kodumaised artistid 5Miinust, SHANON, Terminaator, Koit Toome, Getter Jaani, villemdrillem, Pluuto, Rozell, Siimi ja AG. Mahedat muusikat pakuvad ka DJ Sven Arusoo, DJ Andi Raig ning DJ Keven K.

Rannafestival ootab juba teada sõpru kui ka uusi huvilisi, sest kahel päeval saab pidutsetud rannafestivalile kohaselt. Jalga pane midagi mugavat, sest Valgerannas tants ei lõpe!

TUNGEVAAG

Tungevaag on norra muusik ja produtsent, kelle muusikat on saatnud suur edu nii Euroopas, Aasias kui ka Ameerikas. Andekal muusikul on üle 4 miljardi striimimise üle maailma. Tungevaagi tuntud hitid on saavutanud suurt edu ka meie raadiojaamades.JUBËL

Esmakordselt astub Eestis üles Rootsist pärit andekas duo, mille moodustavad Sebastian Atas ja Victor Sjöström. Noored viljelesid muusikat juba aastaid enne ühist koosseisu, kuid suurima edu saavutasid nad 2018. a. singliga “Dancing in the Moonlight”, mis on originaalis salvestatud aastal 1970. Armastatud lugu saavutas populaarsuse üle maailma ning jõudis ka Eesti edetabelitesse.Valgeranna festivali ajakava:

Reede, 23. juuli

Tungevaag
Terminaator
Koit Toome
Getter Jaani
Pluuto
villemdrillem
DJ Sven Arusoo, DJ Keven K

Laupäev, 24. juuli

Jubël
5Miinust
SHANON
Rozell
AG
Siimi
DJ Andi Raig

Kahepäevane festival kosutab publikut hea muusika, rohke meelelahutuse ja imeliste maitseelamustega. Tule naudi suve kuumimat rannafestivali 23 – 24. juulil, Valgerannas!

Piletid saadaval Piletilevis ja kohapeal.

Meenutusi eelmise aasta Valgeranna festivalist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.