NANCY KUTSUB OSALEMA LOO “AEG PEATUB 25” MUUSIKAVIDEOS

Kuvatõmmis Grillfesti promovideost

Popstaar Nancy, kes on aegumatu selle sõna kõige otsesemas tähenduses, salvestas oma viimased muusikavideod 25 aasta eest. Siis, kui ilmus tema seni ainuke sooloplaat “Nancy” aastal 1996. Fenomenaalne on selline nähtus Eesti popmaastikul, kus artist püsib populaarsena ja parimas lavavormis aastakümneid vaid ühe plaadimaterjaliga esinedes!

Lavajuubeliks valmib video “Aeg peatub 25”, kus teevad kaasa originaalkoosseisu tantsijad Jüri Järv ja Raivo Ilmsalu nüüd juba koos tütarde Grete ja Lisettega. See on kõnekas lavakooslus, mis sümboliseerib hea popmuusika kestvust läbi põlvkondade. Praeguse juubelivideo teine pool salvestatakse suurejoonelisel kontserdil Grillfest 20 Epiima laval Pärnu Vallikääru aasal reedel 6. augustil algusega kell 22.30. Kohtumiseni lava ees, Nancy videosalvestusel!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.