📾 GALERII | ESIMESEL PÄEVAL KÜLASTAS SAIL TALLINNA PIDUSTUSI ROHKEM KUI 30 000 INIMEST

FotokollaaĆŸ: Ewert Sundja, Liis Lemsalu, Koit Toome

Reedel, 16. juulil said alguse lÀbi aegade suurimad Tallinna merepidustused, mis kannavad seekord merepÀevade asemel nime Sail Tallinn. Kogu pÔhiprogramm ja tegevused on publikule tasuta.

KolmepĂ€evane programm toimub neljas kohas ja viiel laval – Vanasadama kruiisialal, Noblessneris, Lennusadamas, Patarei merekindluses. Sail Tallinna raames on pealinna tulnud uhke 21-pealine kĂŒlalislaevastik. Programmi fookuses on kĂ”iksugu merelised tegevused nagu nĂ€iteks veesuuskade- ja kajakisĂ”idud, purjeĂ”pe. Merele sai purjeka, SUP-laua ja laevadega. Lisaks toimub ohtralt töötubasid igas vanuses kĂŒlastajatele. Üles astuvad tuntud artistid Eestist ja vĂ€lismaalt.

Kruiisialal eile, tĂ€na ja homme avatud Eesti disainitĂ€naval on ĂŒle pika aja saanud kokku disainerid, et pakkuda huvilistele parimat Eesti moe-, aksessuaari-, toote- ja sisustusdisaini. Aasta vaikust on inspireerinud looma ning kohal on uute kollektsioonide esmaesitlused ja ka tĂ€iesti uued avastused.

Vanasadama Kruiisialal avati DisainitÀnav. Lavale astusid Kompass, Taisi Laululapsed, Ewert and the Two Dragons, Viimsi ViVa Festivali gala-kontsert mille raames esinesid Gerli Padar, Kelli Uustani, Inger, Laura, Stig RÀsta, Carlos ja Raul Ukareda ja Aarne Saluveeri laululapsed. Toimus pidulik Sail Tallinn avamine koos Break Free Queen Tribute showga (IT). Veel rÔÔmustasid publikut The Boondocks ja Miljardid.

VÀrskelt avatud Kruiisi promenaadil toimus Ivo Lille pÀikeseloojangu kontsert. Lennusadamas esinesid Koit Toome ja bÀnd ning Liis Lemsalu ja bÀnd.

Noblessneris esinesid Ziggy Wild, Dramamama ja Kosmikud.

Patarei Merekindluses toimus Sail Tallinna ametlik afterparty “Ennu Ratas”, kus muu hulgas keerutasid plaate DJ-nĂ€itlejad Rait Õunapuu, Karl Robert SaaremĂ€e ja muusik Vaiko Eplik.

Eesti suurimad merepidustused Sail Tallinn toimuvad tĂ€ies mahus ka veel tĂ€na ja homme ning lĂ”ppevad vĂ€geva purjelaevade paraadiga pĂŒhapĂ€eval kell 14.00-15.00 Tallinna lahel.

Tutvu kogu programmiga siin: www.tallshipstallinn.ee/programm

NB! Terviseameti nĂ”ude kohaselt kehtib Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri Sail Tallinna programmi alal eraldiseisev kĂŒlastajate piirang, milleks on 5000 inimest.

Vaata fotosid ĂŒrituse avapĂ€evast:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.