📸 GALERII | ESIMESEL PÄEVAL KÜLASTAS SAIL TALLINNA PIDUSTUSI ROHKEM KUI 30 000 INIMEST

Fotokollaaž: Ewert Sundja, Liis Lemsalu, Koit Toome

Reedel, 16. juulil said alguse läbi aegade suurimad Tallinna merepidustused, mis kannavad seekord merepäevade asemel nime Sail Tallinn. Kogu põhiprogramm ja tegevused on publikule tasuta.

Kolmepäevane programm toimub neljas kohas ja viiel laval – Vanasadama kruiisialal, Noblessneris, Lennusadamas, Patarei merekindluses. Sail Tallinna raames on pealinna tulnud uhke 21-pealine külalislaevastik. Programmi fookuses on kõiksugu merelised tegevused nagu näiteks veesuuskade- ja kajakisõidud, purjeõpe. Merele sai purjeka, SUP-laua ja laevadega. Lisaks toimub ohtralt töötubasid igas vanuses külastajatele. Üles astuvad tuntud artistid Eestist ja välismaalt.

Kruiisialal eile, täna ja homme avatud Eesti disainitänaval on üle pika aja saanud kokku disainerid, et pakkuda huvilistele parimat Eesti moe-, aksessuaari-, toote- ja sisustusdisaini. Aasta vaikust on inspireerinud looma ning kohal on uute kollektsioonide esmaesitlused ja ka täiesti uued avastused.

Vanasadama Kruiisialal avati Disainitänav. Lavale astusid Kompass, Taisi Laululapsed, Ewert and the Two Dragons, Viimsi ViVa Festivali gala-kontsert mille raames esinesid Gerli Padar, Kelli Uustani, Inger, Laura, Stig Rästa, Carlos ja Raul Ukareda ja Aarne Saluveeri laululapsed. Toimus pidulik Sail Tallinn avamine koos Break Free Queen Tribute showga (IT). Veel rõõmustasid publikut The Boondocks ja Miljardid.

Värskelt avatud Kruiisi promenaadil toimus Ivo Lille päikeseloojangu kontsert. Lennusadamas esinesid Koit Toome ja bänd ning Liis Lemsalu ja bänd.

Noblessneris esinesid Ziggy Wild, Dramamama ja Kosmikud.

Patarei Merekindluses toimus Sail Tallinna ametlik afterparty “Ennu Ratas”, kus muu hulgas keerutasid plaate DJ-näitlejad Rait Õunapuu, Karl Robert Saaremäe ja muusik Vaiko Eplik.

Eesti suurimad merepidustused Sail Tallinn toimuvad täies mahus ka veel täna ja homme ning lõppevad vägeva purjelaevade paraadiga pühapäeval kell 14.00-15.00 Tallinna lahel.

Tutvu kogu programmiga siin: www.tallshipstallinn.ee/programm

NB! Terviseameti nõude kohaselt kehtib Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri Sail Tallinna programmi alal eraldiseisev külastajate piirang, milleks on 5000 inimest.

Vaata fotosid ürituse avapäevast:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.