SANDER MÖLDER ÜLLITAS OMA SUVE LÕPUS ILMUVA PLAADI ESIMESE MINIKOGUMIKU

Pressifoto

Lisaks juba kolmele juunis ilmunud singlile on 9. juulist digilevis väljas ka kaks uut lugu, mis moodustavad pea poole Sandri suve lõpus ilmuvast albumist. Sandri järjekordne täispikk album nimega “TIKS086” moodustub kokku kahest suve jooksul ilmavalgust nägevast EPst ja paarist plaadi jaoks hoitud lisaloost.

Esimese EP läbivaks teemaks on suvi ja igatsus puhkuse järele. “Eelmine suvi kirjutasin palju muusikat erinevate artistidega ja ühel hetkel tundsin, et kõikidel lugudel on mingisugune ühine joon. Kindlasti mõjutasid ka koroonast tekkinud raskused kõigis muusikutes suve, puhkuse ja vabaduse igatsust ning sellest soundist inspireerituna saigi see suvine EP kokku pandud,” kirjeldab Sander EP sünnilugu.

EPlt leitavate lugude kaasautoriteks on meile juba tuntud kodumaised nimed nagu Daniel Levi, OYT ehk Ott Ojamaa, Jon Hazel ehk Joonas Mattias Sarapuu ning EZEE ehk Johanna Iser. Johanna on Saksa jazz-soul lauljanna, jõudis 2013. aastal “The Voice of Germany” finaali ning kes on oma projektidega ülemaailmselt tuuritanud.

“TIKS086” on sisuline jätk 2018. aastal ilmunud minialbumile “TIKS068”, millel olid koostööd teiste hulgas Andres Kõpperi ehk NOËPi, reketi, Raul Ojamaa ja Frankie Animaliga. Plaadi annab kahes osas välja TIKS rekords digitaalselt ja füüsiliselt 12-tollisel vinüülil.

Kuula EP-d Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.