ERKI PÄRNOJA UUSIM ALBUM “ANIMA MEA” KÕLAB ELAVAS ESITUSES AUGUSTIKUU LÕPUS

Foto: Rene Jakobson

“Anima Mea” nimeline teos koorile ja ansamblile ilmus aprilli alguses, ajal, mil saime muusikat vaid veebi vahendusel oma kodudes nautida. Nüüd on aga välja kuulutatud kontserdituur, mis toob Erki Pärnoja bändi ja kammerkoori Collegium Musicale taas lavale kokku, et tähistada nende ühise albumi ilmumist kontsertidega.

Pärnoja viies album “Anima Mea” on seni tema ambitsioonikaim ettevõtmine, haarates kaasa autori käekirjale iseloomulikud mastaabid; filmiliku eepika ja eleegilise ilutunnetuse, lisades paletti kammerkoor Collegium Musicale hingepuudutavad kooriseaded. See on teos, mis tõotab kuulajad endaga uutesse sfääridesse viia.

Inimhinge ja laiemalt kõige elava ajatu müsteerium ongi “Anima Mea” kandev tukse, vaadates egotsentrilise maailmanägemuse piiride taha, kus ei peitu küll vastused kõigele aga võib leiduda võti, kuidas kaootilise ja pööraselt muutuva maailmaga selgust ja rahu leida.

Augustikuu viimasel nädalal toimub viis kontserti erinevates Eestimaa paikades – Tõrvast Tallinnani. Kontsertkava pealkirjaga “Augustikuine: Pärt & Pärnoja” koosneb kahest osast, millest esimeses tuleb ettekandele Arvo Pärdi teos “Stabat Mater” ning teises Erki Pärnoja “Anima Mea”. 

Kontserdid toimuvad:

24.08 Haapsalu toomkirikus
25.08 Tõrva kirik-kammersaalis
26.08 Rapla kirikus
29.08 Tartu Jaani kirikus
30.08 Tallinna Jaani kirikus

Piletid on müügil Piletitasku keskkonnas

Sündmuse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.