ELIZA AVALDAS KOOS PRODUTSENDI MATIS MÄEOTSAGA UUE SINGLI “SEITSE PÄIKEST”

ELIZA on laulja/laulukirjutaja/produtsent Saaremaalt. Tema poole pöördus eelmise aasta suvel produtsent Matis Mäeots, kes leidis neiu YouTube’i platvormi kaudu ja saatis talle nüüdse singli “Seitse päikest” demo. Matisel oli algne laulu põhi juba olemas ning ka sõnade idee tekkinud. Eliza kirjutas ka omalt poolt sõnad ja kokku saadi üks väga suvise ja romantilise meeleoluga lugu.

Laul räägib suvisest romantikast. Pole teada, kas teine inimene võtab kiiret armumist ainult hooajalise seikluse või millegi tõsisemana. Armastus paneb ikka asju mitmekordselt ja veel värvilisemana nägema (nagu läbi kaleidoskoobi!), sellest tulenevalt ka värvikad sõnad.

Eliza: “Matisega oli suurepärane koostööd teha. Ta on väga andekas.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.