24. JUULIL TOIMUV RAKVERE FUNKFEST AVAB BUSSILIINI

Pressifoto

Buss toob muusikasõbrad pealinnast festivali avapauguks otse Rakverre ja alustab sõitu tagasi pärast peaesineja Lexsoul Danchemachine’i kontserti.

Festivali peakorraldaja Johannes Pihlaku sõnul teeb bussiteenus kaugemate muusikahuviliste elu märksa lihtsamaks. “Funkmuusika nautimine ei saa jääda transpordi taha. Ehkki ühistranspordi ühendus Rakvere ja pealinna vahel on bussi- ja rongiliinide näol üsna hea, otsustasime siiski anda inimestele võimaluse kindlustada transport Funkfesti eribussiga,” ütles Pihlak. Ta lisas, et kui kõrgendatud huvi transpordi vastu tuleb ka muudest linnadest, ei ole välistatud ka täiendavate liinide loomine.

Festivalibussi üle rõõmustab ka ürituse keskkonnapealik Karoliina Kruusimäe, kelle sõnul on oluline luua inimestele võimalus valida transpordiks keskkonna- ja linnaruumisõbralikum lahendus: “Ühine festivalibuss aitab ennetada üleliigset autode massi.”

Edasi-tagasi pilet maksab 10€ ning nagu ka festivalipileti, saab selle hankida aadressilt funkfest.ee.

24. juulil toimuv Rakvere Funkfest on Eesti festivalide maastikul uus nähtus, kinnitades tänavu suvel kanda ühepäevase superprogrammiga. Üles astuvad üles vabariigi funkimad live bändid, kelle hulgas on kõigi lemmik Lexsoul Dancemachine, hitivabrik Gram-Of-Fun, eestikeelse funki edendaja Arg Part, alternatiivse funki meister Kenors.

Lisaks praeguse aja kõvemate funkbändide armastajatele võivad rõõmustada ka kõik vana hea Genialistide fännid. Nimelt taaselustab Rakvere Funkfest Eesti rahva poolt palavalt armastatud grupeeringu loomingut Genialistide tribüütkontserdiga! Solistidena astuvad teiste seas üles Robert Linna ja Robin Juhkental.

Lisainfo: www.funkfest.ee

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.