TARTU BLUUSIKITARRIST ESINEB TALLINNA KUNSTIHOONES

Foto: Siret Roots

Pühapäeval, 11. juulil annab Tallinna Kunstihoones pärastlõunase kontserdi Tartu slaidkitarrist Andres Roots. Kell 16 algav akustiline esinemine on osa Robert Jürjendali kureeritavast kontserdisarjast SOOLO ning Rootsi esimene ülesastumine Tallinnas viimase kaheksa kuu jooksul.

Sel suvel saab teda kuulda veel Tartu Jaani kiriku üritustesarjas Tornimuusika, Pärnu Bluusipäevadel ja Haapsalu Augustibluusil, kus Roots esmakordselt esines 21 aastat tagasi. Prantsuse ajakiri Blues Again! kirjutab, et Andres Roots on nagu Bordeaux’ vein, mis aastatega aina paremaks läheb, ameeriklaste Bman’s Blues Report kiidab tänapäevase ja traditsioonilise täiuslikku tasakaalu tema muusikas ning raamat “Eesti muusika 100 aastat” tutvustab meest kui “Eesti kitarristide hulgas rahvusvaheliselt tuntuimat puhta bluusi mängijat”.

Kalev Toomi tehtud video: “Legacy Blues” mullusel Pärnu festivalil The Blue Icicle:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.