ELIN ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “UNFAIR”

Foto: Julia Shashkina

Hiljuti muusikamaastikule saabunud eksperimentaalset popmuusikat loov artist ELIN avaldas oma teise singli “Unfair”.

Filmilikest helimaastikest mõjutatud, kuid siiski popisugemetega singel “Unfair” jutustab iseendale kindlaks jäämisest.

“Nooruses on lihtne lasta teistel inimestel endale pähe pugeda, ilma et sellest ise esialgu aru saaks. Nii võib leida end ühel hetkel käitumast teiste inimeste soovide ja tahtmiste järgi, unustades sealjuures oma mõtted ja unistused,” kirjeldas ELIN loo tähendust.

Koos singliga ilmunud visuaalid on valminud koostöös rahvusvahelisel areenil tegutseva kunsti- ja moefotograafi Julia Shashkinaga. “Mul on tohutult hea meel, et meie pisikeses Eestis on nii palju loomingulisi ja andekaid inimesi. Kui Julia töödega esimest korda tutvusin, olin kohe võlutud tema võimest emotsioone fotodele jäädvustada. Olen ääretult tänulik, et meil õnnestus selle loo jaoks midagi maagilist koos luua,” lisas ELIN.

Laulu “Unfair” autorid on ELIN ja loo produtsent Jakop Kaarma, mix’i ja master’i tegi Hindrik Kipper.


Laul Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.