APOLLO TOP 15 | TABELIS ON TERVE ARMEE TAASTULIJAID, LIIDRINA JÄTKAB NEDSAJA KÜLA BÄND

Eelmisel reedel Apollo poeketi müüduimate albumite edetabelit ei avaldatud, värskes pingereas domineerivad aga taastulijad, sest tabelit mõjutab kõvasti eelmisel nädalal Apollos alanud suur allahindluste kampaania. Albumimüügi TOP 15 esinumbrit pole suudetud troonilt siiski kukutada – #1 on jätkuvalt Nedsaja Küla Bändi helikandja “Seda veel ei tea!”.

Väikesest Setomaa metsakülast pärit Nedsaja Küla Bändi teisele stuudioalbumile on kogutud viimaste aastate parimad palad, kokku 16 laulu. Sellelt plaadilt leiab hulgaliselt ansambli omaloomingut, aga ka huvitavaid rahvalike lugude töötlusi. Kollektiiv saavutas suurema tuntuse 2018. aastal telesaate “Rahvabänd” võiduga, aasta hiljem avaldatud debüütalbum “Paksu metsa vahel” pälvis kolm Kuldse Plaadi auhinda. 

Apollo topi teisele astmele kerkis taastulijana Ivo Linna, Jaak Joala ja Tõnis Mägi duubelkogumik “Las jääda kõik, mis hea…”, millel kõlab kohe avaloona “Tooli kõrval tool”, järgnevad “Julge laul e. Sangar seiklusfilmis”, “Sind otsides”, “Butterfly” jne.

Pronksmedali vääriline on seekord 71-aastase Joel Steinfeldti Eesti Kullafondi sarjas 2003. aastal ilmunud kogumik, kus loomulikult peal ka näiteks sellised legendaarsed laulud nagu “Olen tiigrikutsu”, “Elisabeth Jõhvi” ja “Mesimumm”.

Kuula esikohaplaadi “Seda veel ei tea” nimilugu ning seejärel tutvu kogu tabeliga:


Apollo TOP 15 (2. juuli):

1 (1) Nedsaja Küla Bänd – Seda veel ei tea!
2 TAAS Ivo Linna, Jaak Joala & Tõnis Mägi – Las jääda kõik, mis hea [2CD]
3 TAAS Joel Steinfeldt – Eesti Kullafond [3CD]
4 TAAS Erinevad esitajad – Disko pole oluline, punk on põhiline [3CD]
5 TAAS Erinevad esitajad – Eesti 70ndad [2CD]
6 TAAS Boris Lehtlaan – Eesti Kullafond [3CD]
7 TAAS Respekt – Üksi kõigi seas
8 (3) Heino Tartes ja sõbrad – Aeg kaob, laulud jäävad
9 TAAS Airi Liiva lastelaulud – Iseenda moodi laps [2CD]
10 TAAS Erinevad esitajad – Albert Uustulnd – Kullafond [CD/DVD]
11 TAAS Erinevad esitajad – Eesti folgi noorusaeg
12 TAAS Anne Veski – Veereb, aeg nii veereb
13 TAAS Patune Pool – Kõike head [EP]
14 TAAS Sinu Naine – Õnnelik lõpp
15 TAAS Super Boys – Vodka [2CD]

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 25. juuni – 1. juuli.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.