SHIRA TULEB PÄRAST LOOMINGULIST PAUSI VÄLJA SUVEHÕNGULISE SINGLIGA “BLOOMING” KOOSTÖÖS NOËPI JA MARIS PIHLAPIGA

Singli kujunduse autor on 21-aastane Eesti Kunstiakadeemia fotograafia tudeng Andra Junalainen. Andrat inspireeris loomeprotsessis looduse ja inimese ühildumine – nende erinevused ja sarnasused.

Shira naaseb pärast loomingulist pausi areenile uue looga “Blooming”, mille kaasautoriteks on NOËP ja Maris Pihlap. Tegu on ühtlasi ka tema tulevase EP “Blooming” nimisingliga. Mõnusalt chilli ja veidi laiskleva meeleoluga dreampop lugu pakatab suvisest meeleolust ning räägib suhetest ja kontaktist iseendaga. Shira ise on kirjeldanud laulu sõnumit niimoodi: “Kõik seisavad vahel oma elus silmitsi keeruliste aegadega, kuid ei tohi unustada, et lahendus peitub meie enda sees. Kui leiad iseendaga kontakti, siis avastad, et oled tegelikult õitsemas.” Uus lugu ootab kuulajaid kõikidel voogedastusplatvormidel.

R’n’B-lik alternatiiv-pop pala viib kuulaja unelevale ja õrnalt melanhoolsele rännakule. Shirale omane tundeline tämber sulab nagu või laiskleva rütmi, õrnade taustavokaalide ja klaveril akordidega üheks. “Blooming” on lugu, mis sobib ideaalselt oma mõtete mõtisklemise taustaks või suvise jalgrattasõidu kõrvale. Singel räägib õitsemisest, ning samamoodi on õitsele löönud ka Shira armastus R’n’B muusika vastu, mis kumab tema uues loomingus suurepäraselt välja. Looga “Blooming” avab Shira ukse oma uue südamelähedase helikeele maailma.

Laulja vastne heliteos on südantsoojendav suvine muusikaline unelus, mis annab kuulajatele aimu uuest peatükist Shira muusikalises helikeeles ja loomingus, ning tekitab ootusärevust tema tulevase muusika ja EP osas.

“Blooming” Spotifys ja YouTube’is: Shira on Eestist pärit laulja ning laulukirjutaja. Ta kogus tuntust 2020. aasta Eesti Laulul, saavutades looga “Out In Space” finaalis 6. koha. 2019. aasta suvel Taani plaadifirma Spinnin’ Record alt välja antud singlil Kisma feat. Shira – “Shine Over Me” on Spotifys üle 1 miljoni kuulamise. Laulja viimane singel “C You Soon” ilmus 2020. a. suvel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.