UNENÄO-POPPI VILJELEV TEEMANTKILPKONN AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “V6NKED”

Psühhedeelse indie muusika kollektiiv Teemantkilpkonn avaldas 25. juunil oma eestikeelse debüütsingli “V6nked”. Teemantkilpkonn on Eesti muusikamaastikul uustulnukast koosseis, mis viib kuulajad hõljuma subliimsele rännakule oma unenäolise muusikalise käekirjaga.

Koosseis kirjeldab Teemantkilpkonna olemust järgnevalt:

“Teemantkilpkonn on terrapiin, kes pärineb rannikuäärsetelt märgaladelt, soiste riimveekogude äärest. Tänasel päeval on ta aga uustulnukana üritamas oma positsiooni kindlustada Eesti undergroundi ja psühhedeelse dream pop skeenedes. Teemankilpkonna looming kõlab nagu Andy Warhol ja Silver Apples oleks läinud Suure Prantsuse revolutsiooni hakul Maldiividele kajakimatkale, ning annab edasi subliimsemaid ja dramaatilisemaid võnkeid.”

“V6nked” kirjeldab interplanetaarset energiavahetust ning level’itevahelisi vibratsioone, mis paigutab nad dream pop’i ja chillwave’i artistidega ühte gruppi.

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.