📸 FOTOD | MILJARDID ESITLESID FOTOGRAFISKA TALLINNAS OMA TEIST KAUAMÄNGIVAT “MA LUBAN, ET MA MUUTUN”

Ansambel Miljardid esitles 16. juuni õhtul Fotografiska Tallinnas tänavu Eesti Muusikaauhindade galal aasta rockalbumi auhinna võitnud stuudioalbumit ”Ma luban, et ma muutun”. Erikülalisena astus üheks looks (“Kuldsõrmus”) lavale ka sensatsiooniline Anna Kaneelina.

Miljardite teine kauamängiv ”Ma luban, et ma muutun” ilmus 18. novembril ning see valiti 2020. aasta parimate albumite sekka nii Eesti Ekspressi kui ka ERR-i kultuuriportaali poolt. Helikandja esitluskontsert pidi aset leidma juba 18. detsembril, kuid jäi toona seoses koroonaviiruse levikuga ära. Nüüd sai live lõpuks toimuda!

Bändi uuelt albumilt pärinev singel ”Savi” kandideeris eelmise aasta lõpus Raadio Elmari ”aasta laulu” auhinnale. Miljardite viimane raadiosingel ”Sisemine samurai” oli tänavu aprillis Raadio 2 eetris enimmängituim kodumaine lugu.

Vaata fotosid ansambli 2-tunniselt kontserdilt Fotografiska Tallinnas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.