UUDO SEPP KÄIS VANNIGA TALLINNA KESKLINNAS KIIRENDAMAS

Uudo Sepp avalikustas 16. juuni keskpäeval uue singli nimega “Vaba päev”. Suvisele loole on mõeldud välja ka pöörane muusikavideo, kuhu Uudo kaasas enda sõbrad ja mõned oma jälgijad. Lõbusa video jaoks meisterdas noormees koos enda kallima Kendra Katrina Könneliga vanni, millega nad sõitsid läbi Tallinna tänavate päikese poole.

Lugu “Vaba päev” räägib vabadest päevadest, mida koos sõpradega veeta. Iga päev ei ole hall päev ja isegi kui on, siis tuleb leida aega, et end vabaks lasta ja lihtsalt lõbutseda. Uudo Sepp kommenteerib: “Leidsin, et üks minu vaba päev võiks olla täiesti pöörane ning läksime vanniga mööda Tallinnat seiklema – see oli üks minu elu vingemaid seiklusi. Mis kõige ägedam, me suutsime naerutada ka nii mõnegi võõra näo, kes meist sel seiklusel möödus. Andke endalegi üks mõnus vaba päev!”

Singel valmis koostöös produtsendi Robert Olisahi ja Uudo parima sõbra Erki Pajuga. Mõte oligi luua üks mõnus suvehitt, millega päikeseloojangusse sõita. Muusikavideo esimene osa filmiti hommikul kella nelja ajal kesklinnas ja teine pool õhtu poole Pirita promenaadil. Mix ja master on tehtud Erki Paju poolt, video autoriks Rauno Vahtre.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.