NOËP ANNAB 31. JUULIL KEILA-JOA LOSSIPARGIS INTIIMSE AKUSTILISE VÄLIKONTSERDI

Pressifoto

31. juulil annab laulja ja produtsent Andres Kõpper ehk NOËP Keila-Joa lossipargis erilise akustilise välikontserdi, kus tulevad esitusele nii uuem looming ja publiku vanad lemmikud.

NOËP on üks armastatumaid Eesti artiste, kes on võitnud rahva südamed enda singlitega nagu “Move”, “Rooftop”, “fk this up” ja “Young Boy”. “Olen ootusärevil, sest pikalt on kestnud periood, kus esinemine pole olnud võimalik – usun, et akustiline kontsert Keilas saab olema on midagi erilist ja intiimset, loodan kõikide kuulajatega taaskohtuda, keda pole olude sunnil pikalt näinud,” kommenteerib Andres Kõpper aka NOËP.

Kuigi tegu on akustilise kontserdiga ei tee korraldajad allahindlust kontserdi produktsiooniga – see tuleb ikka suursugune nagu suurtel välikontserditel olema peaks. 2019. aasta septembris korraldati üheskoos Telliskivi Kvartalis NOËPi seni suurim soolokontsert. “Oleme ka varem koostööd teinud ja kogemus on alati olnud positiivne, seekord mõtlesime teha midagi teistsugust – välikontsert akustiliselt tundus just see, mida inimesed praegusel isolatsiooni ajal otsida võiksid,” kommenteerib korraldaja Anton Must.

Hiljuti andis artist välja singli “Differences”, mis juhatab sisse tema sel aastal ilmuva debüütalbumi, mille kõla on inspireeritud külmast ja pimedast Eesti talvest. NOËPi on tunnustatud 2019. aasta Eesti muusikaauhindadel aasta popalbumi tiitliga EP “Heads In The Clouds” eest ja täispikka debüütalbumit on oodata 2021. aasta teises pooles.

Piletid kontserdile on müügil tänasest ning leitavad Piletilevist. Müügil on piiratud arv pileteid ja korraldamisel lähtutakse Terviseameti ning Eesti Vabariigi poolt sätestatud piirangutest ning reeglitest.

Kuula NOËPi muusikat Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.