HILJUTI ALBUMI AVALDANUD YASMYN ANNAB PÕHJALA TEHASES TASUTA KONTSERDI

Pressifoto

Paar nädalat tagasi teise albumi üllitanud YASMYN kutsub kõiki sel kolmapäeval, 16. juunil Põhjala tehasesse, kus annab koostöös VLND Burgeriga oma tänavuse esimese kontserdi. Üritus on publikule tasuta.

“Mul on selline tunne, et läheksin justkui esimest korda elus lavale,“ kirjeldab YASMYN kolmapäevale eelnevaid emotsioone. Tegemist saab olema täieliku live-elamusega, sest kell 19.00 algaval kontserdil kõlavad lood nii YASMYN-i varasemast loomingust kui ka uued palad värskelt albumilt ja lavale astutakse koos Kapaga, Siim Avangoga basskitarril ning Rainer Meinartiga trummidel. Pärast live’i hoolitsevad meeleolu eest TIKS-u DJ’d.

Lisaks muusikale on Põhjala tehases pakutav kava väga omanäoline, sest VLND Burger pakub ka spetsiaalselt koostöös YASMYN-iga välja töötatud koostööburgerit, mis kannab nime “Bad Habits” ning mille koostisosad püsivad saladusena sündmuse toimumispäevani.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.