TRIIN NIITOJA ON TAGASI UUE SINGLIGA: LUGU JUTUSTAB LAHKUMINEKUST NING TUNNETE KÜLLUSEST

Pressifoto

Teisipäeval, 15. juunil, ilmus Triin Niitojal esmakordselt kakskeelne singel, pealkirjaga “Lõpp sel lool”. Lugu valmis koostöös andeka ameeriklasest kantrihääle Mike Grabow-ga.

“See kaunis eesti-ingliskeelne lugu jutustab lahkuminekust ning tunnete küllusest. Muusikavideo on filmitud palmide all, imelises Mehhikos,” ütleb Triin Niitoja. Loo autoriks on Mike Grabow ning eestikeelsed sõnad lisas Triin.

Sotsiaalmeedias kirjutab Niitoja singli kohta järgmist: “Mul on nii hea meel, et ma otsustasin minna teisele poole maakera. Kohta, kus ei oleks eales pidanud eksisteerima kantrimuusika. Ja olen nii rõõmus, et kui seda seal siiski kuulsin ja ausalt öeldes tahtsin kõigest kerget pausi, astusin ma ligi, sest ei saanud sellest häälest lihtsalt mööda jalutada. Ma rääkisin talle endast ning kuivõrd ma armastan muusikat ning lasin tal kuulata oma loomingut. Ta istus, tõsine ilme näol, pill käes ja küsis: “Kas ma võin sulle ühe loo mängida?”. Vaatasin teda umbes nagu fänn, kes on kontserdi peaesinejaga kokku saanud – olin hetkega müüdud. Mul on südamest hea meel teha koostööd selle andeka inimesega ning esitada tema loomingut eesti keeles. Muide, tema vastab inglise keeles. Olen südamest tänulik.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.