STEN-OLLE AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “MIS SIIS?”

Foto: Madis Reimund

Sten-Olle Moldau avaldas muusikavideo loole “Mis siis?”, laul pärineb tema albumilt “Rapla”. Albumi esitluskontsert toimub 19. juunil Rapla kultuurikeskuse sisehoovis.

“Tahtsin kirjutada ühe oodi sellele, mis tunne on, kui ärkad laupäeva hommikul üles ja mitte midagi tegema ei pea. Tunnistan, et ma isegi hästi ei mäleta, millal see minuga viimati juhtus, kuid tunne on veel erksalt meeles! Eks ta ole siis selline unistav hüüe aega, mil see juhtus niisama ja mil see juhtub jälle,” ütleb Sten-Olle.

“See lugu on ühtlasi ka armastuslaul minu külale, mida ametlikes kanalites nimetatakse küll aleviks, aga mina selle lollusega kaasa ei lähe – Rapla on lihtsalt üks suuremat sorti küla,” ütleb muusik oma kodulinna kohta.

“Mis siis?” muusikavideo on filmitud Rapla erinevates tuntud paikades. “Meil on mitu vaatamisväärsust, kuid inimesed peavad õppima neid vaatama ja seepärast tegin neile selle antud videoga natuke lihtsamaks,” lisab Sten-Olle.


Albumi “Rapla” esimene esitluskontsert toimub 19. juunil Rapla kultuurikeskuse sisehoovis. Lisaks Sten-Ollele astuvad lavale Markus Backmann, Aivar Surva, Sofia-Liis Kose, Indrek Mällo, Rauno Vaher ja Hain Hoppe.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.