MAIAN ANDIS KOHVRIGA VÄLJA TULISE SUVESINGLI “FUEGO”

Kuvatõmmis videost

Maian annab suvele tulise avapaugu singliga “Fuego”. Kaasa teeb plahvatusohtlik ja lühikese sütikuga kohver (5Miinust, pitsa) ning muusika ja produktsiooni eest vastutab võrdväärselt kuum Gevin Niglas. Lugu sai ka märulifilmiliku video kõige nõutumate kaksikvendade Romet ja Raul Esko ehk EskoBros poolt.

”Kahe nii ägeda venna nagu Gevin Niglase ja kohvriga mussi teha on nii au kui lust üheskoos. “Fuego” on laul mulle endale ja ühes sellega laul ka kõigile, kellel on vaja väikest boosti, kui enesekindlus alt veab. Vamos ja head kuulamist,” võtab Maian ise oma latiinosugemetega loomingu kokku.

Visuaalse tagaajamisloo ”Fuego” filmisid üles kaksikvennad Romet ja Raul Esko, kelle portfooliosse on kogunenud juba omajagu ägedaid viimase aja suurlugude muusikavideosid: ”Võtsime täielikult vastandliku lähenemise Villemi “tundnud nii” ja Jüri Pootsmanni “Magusa melanhoolia” esteetilstele stuudiovideotele. Filmisime kogu asja kahe juustuse Panasonic Camcorderiga, et pildi kvaliteet Maiani tulise loo jutustamisel liigset tähelepanu ei sööks. Saime tänu ebainimlikult megale meeskonnale ja tõsisele eeltööle ambitsioonika süžee pilti, panime miskit põlema ja kaklesime kohvriga. Tuliselt paha ning kergelt hullumeelne Maian inspireeris ning oleme tänulikud, et saime uued sõbrad ja eepilise seikluse üles filmida.”

Märulifilmilikus videos on peaosa tagaotsitaval Maianil! Uurija Guy Frieri rollis kohver isiklikult, videopildist käivad läbi ka Esko-vennad, pagasnikust hüppab välja loo produtsent Gevin Niglas!

Maian Lomp sai tuntuks Eesti Laulu 2017. aastal jäädes koos Karl-Kristjan Kingiga looga “Have You Now” neljandaks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit – “Say it First” ja “Scissors”. Edasi tuli juba eestikeelne looming – lood “Sinise leegiga” ja “Palava pudru”, mis näitasid Maiani suurepärast talenti ka laulukirjutana, kuna mõlemad lood jõudsid kõrgele nii kohalikes raadiotes, kui digitabelites. Eelmise aasta sügisel naases Maian suurema avalikuse ette latino-soundiga pala ”Papi” näol, jätkates sama stiili ka oma viimase singliga ”Seotud” ja kõnealuse ”Fuegoga”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.