ELINA NECHAYEVA ANDIS VÄLJA UUE SINGLI KOOSTÖÖS NOËPIGA

Foto: Alyona Movko-Mägi

Reedel ilmus Elina Nechayeva uus singel pealkirjaga “What they say”, mis on valminud koostöös elektro-pop artisti NOËPiga. Loo produtsendiks on Sander Mölder ning lugu sai ka suviselt kauni muusikavideo.

Kui seni oleme harjunud Elinat nägema glamuurselt uhketes kleitides säramas, siis lugu “What they say” tutvustab teda hoopis teisest küljest – lihtne ja oma, unistav ja otsiv – nagu me kõik. Singli näol on tegemist esimese looga tulevaselt albumilt, kuhu jõuavad eklektilised palad, mida Elinalt esimese hooga ehk oodata ei oskakski.

“Viimane aasta on andnud võimaluse vaadata enda sügavustesse ning leida sealt palju huvitavat, mitmekihilist ja üllatavat,” ütleb Elina ise. “Aastatega on tulnud juurde julgust eksperimenteerida, olla mina ise ning astuda väljapoole harjumuspäraseid muusikalise žanri piire.”

“What they say” on kahes keeles kõlav lugu, mille läbivaks teemaks on armastus. “Tõelisel armastusel ei ole kultuurilisi ja keelelisi piire,” sõnab Elina uuest singlist rääkides. “See eriline ja peadpööritav tunne tuleb meie ellu kõige paremal hetkel, just siis, kui oleme valmis tingimusteta armastuseks.”

NOËPi sõnul oli koostöö Elinaga väga meeldiv: “Elina on mitmekülgne, andekas ja samas ka super tšill. Pole palju selliseid artiste, kellega kirjutades peab kõigepealt valima kas teha lugu inglise, eesti, vene, itaalia, prantsuse või saksa keeles.”

Loole filmiti ka kaunis suvine muusikavideo, mille autoriteks on Jaan Sinka, Alyone Movko-Mägi, Elina Nechayeva ja Kristjan Taal. “Mis paneb veel kõrgemalt unistused lendama, kui mitte helgeid mälestusi täis maja ja varajane tärkav Eesti suve loodus,” kirjeldab Elina video olemust.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.