EESTISSE JÕUAB TEXASE PSÜHHEDEELSET ROKKI VILJELEV NIGHT BEATS

Pressifoto

31. jaanuaril 2022 esineb esmakordselt Eestis Texasest pärit psühhedeelse garaažroki bänd Night Beats. Kontsert leiab aset Sveta Baaris.

7. mail avaldas Night Beats oma viienda stuudioalbumi “Outlaw R&B” Fuzz Club Recordsi alt ning asub selle raames tuurile. Bänd on olnud muusikaliselt väga viljakas – eelnevalt on avaldatud neli stuudioalbumit, üks split, EP ning mitmeid singleid 7” vinüülidel.

Neli albumit selja taga – nende 2011. aasta omanimeline debüütplaat, 2013. aasta “Sonic Bloom”, 2016. aasta “Who Sold My Generation” ja 2019. aasta “Myth of A Man” – Night Beats on kogunud kuulsust kui ühe parima kaasaegse rock’n’rolli edasikandjana. Nad on saavutanud kriitilise tunnustuse, tuuritanud Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Aasias ning Lõuna-Aafrikas. Nad on jaganud lava bändidega nagu Ty Segall, Thee Oh See, The Black Angels, Roky Erickson, The Jesus and Mary Chain, Black Rebel Motorcycle Club ja The Zombies, paljude teiste seas.

“Outlaw R & B” juures kuuleb bändi naasmas oma juurte juurde ning kõlamas paremini kui kunagi varem. Night Beats pakub psühhedeelse rock’n’rolli hedonismi kujul hädavajalikku vastumürki segastele aegadele, kus me praegu elame.

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.