LAULJA JA PRODUTSENT MARIS PIHLAP AVALDAS SINGLI “SO MUCH MORE”

Foto: Regina Tagger

Laulja, multiinstrumentalist ja produtsent Maris Pihlap avaldas neljapäeval, 10. juunil singli “So Much More”. Lugu ilmus plaadifirma TIKS rekords alt ja on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel.

Elektroonilistel heliradadel kulgev “So Much More” on Maris Pihlapi sõnul järg aasta alguses ilmunud debüütalbumile “What Have You Become?” ning sissejuhatus algavasse suvesse. “Pärast pikemat nukruse ja igatsuse käsitlemist oma esimesel albumil ja ka saabuvate suveilmade valguses tundub olevat õigel kohal üks positiivsem lugu, mis on hea meeldetuletus iseennast austada, väärtustada ja võtta hetk eneses jõudu leida. Usun, et kuigi oma muresid ja kurbust on hea teadvustada ja jagada, siis oluline on ka mitte sellesse liiga kauaks istuma jääda,” tutvustab muusik värskelt ilmunud lugu.

Maris Pihlap on pärimus- ja jazzmuusika taustaga laulja, multiinstrumentalist ja produtsent, kes jõudis teadlikumalt elektroonilise muusika kirjutamiseni möödunud aasta eriolukorra ajal, mil tekkis võimalus end loominguliselt vabaks lasta ja katsetama hakata. Selle tulemusena sündis Marise debüütalbum “What Have You Become?”, mis pälvis palju positiivset tagasisidet nii Eestis kui välismaal. Koostöö plaadifirmaga TIKS, mille alt ilmusid nii värskelt ilmavalgust näinud singel kui muusiku debüütalbum, kasvas välja varasemast koostööst luuletaja ja räppari EiKiga. “Mulle väga meeldib see muusikaline maailm, mis on TIKS, ja rõõm on näha, et nende pilgu läbi sobitun ka ise sinna maailma.” Maris on samuti eestikeelse jazzhop-kollektiivi Pihlap.uud liige.

Maris Pihlapi suve esimesed kontserdid, kus esitatakse esmakordselt ka debüütalbumi materjali, toimuvad 2. juulil Juu Jääb festivalil ja 3. juulil SUME Festivalil. “Olen väga elevil ja juba valmistume. Astun lavale koos bändiga, kuhu kuuluvad Johannes Eriste ja Martin Mänd ning kindlasti tuleb elavam ja spontaansem kui stuudiosalvestused,” lubab muusik.

Maris Pihlapi singel “So Much More” on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel ning tema tegemistega saab olla kursis Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.