KIROT FLIRDIB UUES LOOS ESKAPISMIGA

KiROT (pressifoto)

Mullu debüütalbumiga “Südameta, kaptenisillalt” tähelepanu kogunud KiROT on tänavu avamas enda loomingus uusi tahke. Koostöös Sammalhabemega valmis pala “Peace”.

Mõned kuud tagasi roki sugemetega träki “Viimane” avaldanud KiROT lubas, et koostöö Sammalhabemega jätkub ja nii ka läks. Sammalhabeme produktsioon on taas komplimenteerimas KiROTi emotsionaalseid riime, mis sel korral flirtimas eskapismiga.

“Me üritame pidevalt kellegi heameeleks midagi teha ja see on ka üks emotsioonidest, mis mind seda lugu kirjutama pani,” lausub artist. “Eks ma olen ise ka paras people pleaser olnud ja ei ole osanud vahepeal õigetel momentidel elus “ei” öelda.”

KiROT tunnistab, et viimase aasta jooksul põles ta mentaalselt peaaegu läbi ja peas hakkas küpsema põgenemisplaan: “Mõtlesin pidevalt ära minemise peale – et põhimõtteliselt pakid asjad kokku ja alustad kuskil mujal uuesti. Selle kõige keskel on keeruline inimestega lähedane olla ja see paneb endasse tõmbuma.”

KiROT on muusikamaailmas tegutsenud juba enam kui kaks aastat. Artistina kirjeldab ta end kui emotsionaalset eksperimenteerijat: “Muusika on minu jaoks teraapiavahend, kuhu valan kõik oma emotsioonid.” Algselt inglise keeles räppinud artist asus alles mõni aeg tagasi tegema aktiivselt eestikeelset muusikat, mis on pälvinud sooja vastuvõtu nii fännide kui ka kriitikute poolt. 2020. aasta novembris nägi ilmavalgust KiROTi debüütalbum “Südameta, kaptenisillalt”.


KiROT x Sammalhabe – “Peace”

Legendaarne Records 2021
Sõnad: KiROT
Muusika: Sammalhabe
Mix/master: Bert On Beats
Video: Hindrek Maasik, Henry Maasik, Robert Maasik

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.