IGGOR CAVALERA’S DRUM TALK – TRUMMITUND LEGENDIGA!

Maailma üks mõjukamaid metalmuusika trummareid Iggor Cavalera annab Tallinnas meistriklassi.

Iggor Cavalera viib 14. juunil läbi meisterklassi kõikidele trummimängu ja metalmuusika fännidele. Iggor Cavalera’s Drum Talk on 45-minutiline kohtumine Iggoriga, kus ta räägib oma kogemustest seoses trummimängu ja biidiloomisega. Seanss algab vestlusega tema karjääri taustast, mõjudest ja sellest, kuidas ta muusikat komponeerib. Muidugi järgneb sellele live-etteaste. Lõpuks valitakse rahva hulgast üks osavõtja, kellega koos Iggor trumme mängib. Lõpus on võimalik esitada küsimusi ning Iggor veedab hea meelega lühikese aja, et anda osalejatele autogramme. Samuti saab kohapeal soetada merchi ja trummivarustust.

Iggor Cavalera on maailma üks mõjukamaid ja tuntumaid metal-trummareid, kes on tuntud eelkõige Brasiilia metalbändi Sepultura asutajana. Edaspidi on ta kaasa löönud mitmetes mainekates projektides, nagu Cavalera Conspiracy, Biohazard, Mixhell, Drumcorps, Soulwax jpt.

Üritust toetavad Stanford Music ja Vita Pictura. Üritust korraldavad agentuur Damn.Loud ja Sveta Baar.

Kohtade arv on piiratud vaid 100-le inimesele. Piletid on müügil Ticketeris.

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.