FARADAY UUS VIDEOSINGEL KUTSUB ÜLES DEPRESSIOONI MÄRKAMA

Neljapäeva hommikul nägi ilmavalgust rokkansambli Faraday tuliuus singel “Surma suudlus”. Tegemist on tunduvalt tumedama lauluga kui varasemalt.

Nimelt sukeldub Faraday oma uues loos sügavale depressiooni maailma, et sellele suurele probleemile tähelepanu juhtida.

Meie ümber on väga palju inimesi kellest ei saa mingilgi moel aru, et nad võiksid kannatada selle kohutava haiguse käes. Nad vaevlevad üksinda nii kaua kuni enam ei jaksa. Tihtilugu ei oska või ei taha nad ka abi küsida. Kollektiiv tahabki oma uue lauluga öelda, et neid saab aidata. Nii Sina kui mina saame anda oma panuse. Meie asi on hoida oma sõpradel ja pereliikmetel silma peal, et neid vajadusel aidata, lohutada ja neile toeks olla.

Faraday teeb seekord koostööd ka peaasi.ee meeskonnaga, et jõuda võimalikult paljude inimesteni, sest teema on väga oluline.

Laulu algne mõte tekkiski sellest, et ka osad Faraday liikmed on olnud tunnistajaks, mis juhtub, kui depressioon jääb märkamata. Ei pea vist isegi ütlema, et tagajärjed on tihti traagilised! Ja siis … on juba hilja.

Loo esialgse viisiga tuli ansambli proovi bassimees Jaan Parker, kes pakkus välja ka mõtte, millest uus lugu võiks rääkida. Jaak Paju kirjutas sellele kohe ka salmi sõnad. Need tulid äärmiselt kiiresti, umbes ühe tunni jooksul ja on põhimõtteliselt muutmata kujul jõudnud ka lõplikule salvestusele. Suurem mure oli laulu refrääniga. Seda sai vähemalt 4 korda ümber kirjutatud ja kui loole lisandusid lõpuks kitarride imelised helid, siis oli kõigil kohe selge, et see lugu on nüüd valmis.

2021 aprilli keskpaiku salvestas bänd loo Magnetic Music stuudios koos Mikk Tivasega ära ja nüüd ongi ta Teie ees!

Kuulake laulu ja kui vähegi võimalik, siis märgake ja aidake inimesi kellel võib Teie tuge väga vaja olla!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.