KUULA | SMILERSI SINGLIST “TEE MIS SA TAHAD” VALMIS REMIKS

Alates esmaspäevast, 24. maist on kõigil digiplatvormidel kuulatav värske ja suvine remiks ansambli Smilers tänavu märtsis ilmunud singlist “Tee mis sa tahad”. Remiksi taga seisab kodumaine elektroonilise muusika produtsent Marcus Peak, kes armastab sügavaid bassihelisid ja mahedaid akorde ning kelle käsi on mängus ka sellise projekti, nagu Lumevärv juures.

Tänavuse Eesti Laulu finaalsaates kuulis ja nägi maailm Smilersi laulu “Tee mis sa tahad” esimest korda. Hendrik Sal-Salleri kirjutatud lugu jääb pähe kinni ja kummitama nagu “närimiskumm juustesse”. Marcus Peak lisab omalt poolt loole mõnusat suvist feelingut ning päikseline muusikaelamus on garanteeritud!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.