TUULI RAND AVALDAS ENDA SUVE KUULUTAVA SINGLI “TAGASI EI SAA”

Tuuli Rand (pressifoto)

Laulja Tuuli Rand andis kolmapäeval, 26. mail välja enda teise videosingli “Tagasi ei saa”, mis valmis koostöös produtsentide duo Sander Sadama ja Alvar Antsoniga. Loo video tegi samuti Alvar Antson.

Tuuli Rand on enamikele tuttav koosseisust ÖED, kuid jätkab selle kõrvalt ka tööd sooloartistina. “Hing vajab hetkel eneseväljendust sellises vormis ja mul on tohutult hea meel, et Alvar ja Sander sattusid mo teele, kellega koos uut materjali kirjutada,” kommenteerib Tuuli.

Tuuli on varem sooloprojektina katsetanud ingliskeelset muusikat ning andnud loomingut välja artistinime Windy Beach alt. Nüüd on artist aga jõudnud soovini luua muusikat just eesti keeles. “Kuidagi teine tunne on kirjutada ja esitada muusikat emakeeles, see tekitab väga erilise ja sooja tunde,” lisab loo esitaja ning autor.

Eesti Laulult hoo sisse saanud Tuuli väitis, et ei anna alla enne kui oma nime alt plaadi välja annab. “Mul on mitu aastat juba kõlanud peas mõte, et tahaks uut plaati teha ning ma loodan, et selle aastanumbri sees saab see teoks..”.

“Loo taust iseenesest oli sahtlis seisnud meil juba poolteist aastat, aga ju siis polnud selle lauluga õigel ajal õiget klicki,” väitis üks loo kaasautoritest Alvar Antson. “Koostöö Tuuliga on kõik mida vähegi soovida saan ning tempo on meeletu! Kahe, kolme kuuga oleme kirjutanud ligi kümme demo ning tundub, et ideid tuleb aina juurde ja juurde”.

Elu peale Eesti Laulu on Tuulil tormiliselt kulgenud. “Jõudsin vahepeal ka tööle minna ning ka kooliga on hetkel piisavalt tegemist, aga kohe kui vaba aega, kirjutan muusikat poistega edasi ning vaatame, kuidas see albumi materjal lõpuks kõlama hakkab. Mina olen igal juhul elevil!” lausus Tuuli rõõmsameelselt lõpetuseks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.