EUROVISIOONI VAATAMISE TIPPHETKEKS EESTIS OLI UKU SUVISTE ESINEMINE

Kuvatõmmis Uku Suviste esinemisest Ahoy areenil

Rohkem kui pool miljonit inimest jälgis telekanalite ETV ja ETV+ vahendusel vähemalt 15 minutit Eurovisiooni lauluvõistlust. Televaatamise tipphetkeks kujunes Uku Suviste ülesastumine teises poolfinaalis.

Kantar Emor teleauditooriumi mõõdikuuringu järgi jälgis Uku Suviste esinemist neljapäeval toimunud teises poolfinaalis ETV vahendusel otse või järele 270 000 inimest.

Lisades juurde ka ETV+ vaatajad ning veebi vahendusel kaasaelajad, sai Uku Suviste esinemisest osa rohkem kui 300 000 vaatajat.

Eurovisiooninädala vaadatuim ülekanne oligi teine poolfinaal, mida vähemalt 15 minutit vaatas telekanalite ETV ja ETV+ vahendusel kokku 323 000 inimest. Menukuselt teine kontsert oli suur finaalisaade, mida vähemalt 15 minutit vaatas otse või järele 304 000 inimest.

Eurovisiooninädalal jälgis ETV ja ETV+ vahendusel maailma suurimat lauluvõistlust vähemalt veerand tundi 528 000 inimest. Lisaks telekanalitele vahendas Eurovisiooni ülekandeid ERR-i portaal ning esmakordselt sai lauluvõistlusest osa ka eesti viipekeelse tõlkega veebikanali Jupiter.err.ee vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.