UUS MUUSIKA: CARINE JESSICA – “NATUKE SIND”

Foto: Anete Toming

Carine Jessica on välja andnud uue singli “Natuke Sind”, mis on kirjutatud koostöös Timo Vendti, Kristel Aaslaidi ja Liis-Marii Vendtiga.

Lugu räägib päevast, mil kõik läheb justkui valesti – valge pluus saab kohvimustaks, sukk on jooksva silmaga. Vahel piisab aga ainult natukesest, et päev ilusamaks muuta- uuest silmarõõmust või lihtsalt paarist heast sõnast.

Carine Jessica on laulja/saatejuht, kes on avaldanud muusikat varemgi. Märtsikuus ilmus singel “Mängu-armastus” koos muusikavideoga, aasta varem täispikk album “ctrl-alt-del”. Timo Vendtiga on ta ennegi koostööd teinud, kirjutades muusikat teistele Eesti artistidele (Little Mess, German).

“Olen tänulik, et olen saanud muusikat kirjutada koos nii andekate muusikutega,” lisab Carine Jessica.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.