EESTI MUUSIKAMAASTIKU UUSTULNUK JESSICA AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “PS YOUR IDIOT”

Pärnust pärit 21-aastane Jessica Rohelpuu, artistinimega JESSICA, avaldas indie pop stiilis debüütsingli “PS Your Idiot”. Lugu valmis koostöös noore muusiku ja produtsendi Steven Ilvesega.

Siiani vaid sahtlisse laule kirjutanud JESSICA alustas muusikaga tegelemist juba 7-aastaselt. Tema omanäolisust on märgatud erinevatel laulukonkurssidel, nagu näiteks Sügisulg. Samuti on muusik silma jäänud saksa artistile ItaloBrothers, kelle initsiatiivil töötati 2018. aastal ühise loo kallal. Praegu on JESSICA täiendamas oma oskuseid Jana Trink Erakoolis.

“Lugu “PS Your Idiot” sündis 2020. aasta sündmuste mõjutusel ja pidi algselt jääma ka vaid sahtlipõhja kirjutatud lauluks, kuniks minuga võttis ühendust Steven,” kirjeldab JESSICA singli valmimist. “Jessicale jäi mul silm peale juba Pärnu Koidula Gümnaasiumi lauluvõistlusel, tajusin kohest potentsiaali ja teadsin, et tahan temaga tulevikus koostööd teha. Paar aastat hiljem võtsin temaga ühendust ning pakkusingi variandi, et koos laul kirjutada. Jessica nõustus, sõitis Tallinna ning sealt meie laulu teekond vaikselt hakkas,” andis omapoolse kommentaari Steven.


JESSICA tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.