VÄRSKE KÕLA JA AURAGA TRIO DELULU KOSTITAB KUULAJAID LADINA RÜTMIDEGA JA VEEALUSE MAAILMAGA

Kolmapäeval, 19. mail andis Taavi Paometsast, Mairo Marjamaast ning Inga Tislarist koosnev ansambel deLULU välja enda neljanda ametliku singli “Under Water”.

Erinevalt bändi eelmistest singlitest (“Animals”, “Safer Than Home”, “Do U Remember”) on värske singel “Under Water” lisaks R’n’B-le täis ladinarütme, house’i mõjutusi ning indie tantsu. Loo meeleolu viib kuulaja kohe lõunapoolkerale, kus ta on ümbritsetud eredate värvide ja soojade toonidega – ta seisab varbad liivas, värviline kokteil näpus ning hingab troopilist õhku palmide all.

Kui aga sõnadesse süveneda ja ennast täielikult looga kaasa lennutada, siis avastad end hoopis veealuses maailmas – olgu see siis elust lokkav ookean või sillerdav ja läbipaistev helesinine basseinivesi. Lugu räägib kahe inimese salamaailmast, mis peitubki veepinnast allpool – võiks isegi öelda, et isiklikust Atlantisest.

“See lugu annab edasi täpselt paraja koguse troopilist hõngu, et üks keskmine eesti inimene oleks aastajagu varutud D-vitamiiniga,” sõnab Inga.

“Kui kuulaja tahab minna ilma lennukis passimata Filipiinidele puhkama, siis on see just see lugu. Träkk nõrgub türkiissinistest laguunidest ja maagilisest korallrahudest päiksepaistelise taeva all. Justkui puhkus kahele all-inclusive paketiga viie tärni hotellis,” kirjeldab Taavi.

Mairo jaoks on vesi ülima puhtuse, puhastuse ja lõõgastuse sümbol. “Veeta vees aega enda jaoks lähedase või lähedaste inimestega on kindlasti üks mõnusamaid vorme puhata, eriti veel kusagil soojas kohas, soojade rütmide taustal.”

Loole valmis ka sama troopiline lüürikavideo, kus leiad end suplemas keset värskeid tsitruselisi puuvilju ja merineitsi-maailma.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.