RAGNAR HUOPONEN TULI VÄLJA SOOLOSINGLIGA “KÕIGELE EI PEA NIME ANDMA”

Eelmise aasta 30. oktoobril ilmus Ragnar Huoponeni ja Kerli Tirka ühine laul pealkirjaga “Paremat ei olla saa”, mis hääletati seitsmel nädalal MuusikaPlaneedi TOP 10-nes esikohale. Nüüd on Ragnaril valminud soolosingel “Kõigele ei pea nime andma”.

Mehe kommentaar uue loo kohta: “Alatihti elus me sildistame, anname nimesid suhetele, olukordadele ja asjadele. See võib ühele poolele tekitada tuska ja teisele poolele annab hea vabanduse. Kokkuvõtvalt lugu sellest räägibki. Kui selle loo algne kitarrikäik valmis, teadsin kohe, et just sellel teemal ma lugu tahan. Kuid nagu ikka paljude alustatud asjadega siin elus, ei jõua lõpuni või jääb miskit puudu. Seega pöördusin M. Malmi poole kellega koostöös valmis viis. Laulusõnadega pöördusin Aapo Ilvese poole, kes suutis panna sõnadesse mõtte, millega saab öeldud kõik mida soovisin. Muusika, salvestus koos mix & masteriga toimus koostöös Keijo Koppeliga KO Stuudiost.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.