MUUSIKUD SOOVIVAD, ET PANEKSID SUVEKS TELEFONI ÄRA! 🔕

Rapla muusikud MAAKUU ja Cäthy Meriküla avaldasid koostöös Aruküla artistidega VK ja RONiga uue singli “Teateid ei vaata”. Tegu on mõnusalt suvise popi ja reggaetoni vibe’iga looga, mis räägib koos hetkes olemisest ja suve nautimisest.

MAAKUU: “Unustagem igasugused teated me telefonis! Suvi on liiga lühike, et lasta oma tähelepanul hajuda. Vähemalt siis kui viibid koos enda kallite inimestega. Nautige koos ilusaid hetki, looge mälestusi! Me oleme liiga kaua olnud toas, teistest eemal ja ninapidi telefonis. Ärme tee seda vähemalt nüüd. Kes teab kauaks seda vabadust jälle on?”

Koostöö sai alguse kui MAAKUU salvestas oma uue albumi lugusid ja lasi Cäthyle demosid. Järsku jäi “Teateid ei vaata” ühelauseline refrään kordusesse ja kordusesse. Cäthy teatas, et peab selles loos osalema.

Cäthy: “Sain sellest pisikesest klipist juba aru, et see on minu laul. Siin loos ma tahan olla! Mul on hea meel, et MAAKUU usaldas mulle lisaks vokaalsele poolele ka kirjutamisosa. Me naersime, et aastaga on hakanud asjad vastupidi liikuma. Kui enne kirjutas MAAKUU mulle lugusid, siis nüüd kirjutan juba tallegi salme. Olgu, olgu – päris nii ka ei ole! Lihtsalt kirjutasin piisavalt pika salmi, et seda lõhkudes oleks see mõtte kaotanud ja noo sinna lihtsalt oli vaja ühte madalamat häält kõrvale”.

Loo panid muusikud kokku ühiselt. Taustamuusika pärineb Ameerika produtsendilt nimega Encore. Helitöötluse ehk miksi ja masteriga tegeles nagu ikka VK ehk Kalev Villem.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.